Kırıkkale’de yurtta kalan öğrenciler iftarda buluştu

Kırıkkale’de yurtta kalan öğrenciler iftarda buluştu
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Hatice Hanım Yurdunda kalan öğrencilerle birlikte iftar yaptı. Güneş, hem öğrencilerin sorun ve taleplerini dinledi hem de birlikte iftar yaptı.

HEP BİRLİKTE DUA ETTİLER

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Ramazan ayının bereketini ve manevi atmosferini Hatice Hanım Yurdunda kalan öğrencilerle birlikte yaşadı. İftar yemeğinde bir araya gelen öğrenciler ve İl Müdürü Güneş, Ramazan'ın feyzi ve huzuru ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Güneş, iftar yemeğinde birlikte olduğu öğrencilere sohbet etti.

kirikkalede-yurtta-kalan-ogrenciler-iftarda-bulustu2.jpg

RAMAZAN AYI, BİRLİK VE BERABERLİK AYIDIR

İftar yemeğinin ardından öğrencilerle sohbet eden İl Müdürü Güneş, Ramazan ayının önemini vurguladı. Güneş, "Ramazan ayı, birlik ve beraberlik ayıdır. Bu mübarek ayda, bir araya gelerek, birbirimizi kucaklayarak, paylaşmanın ve dayanışmanın önemini daha iyi anlıyoruz. Sizler, ülkemizin ve milletimizin geleceğisiniz. Sizlerin başarıları, bizleri de mutlu ediyor. Ramazan ayının feyzi üzerinize olsun." dedi. Öğrenciler de İl Müdürü Güneş'e nazik ziyaretleri ve samimi sohbetleri için teşekkürlerini ilettiler.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.