Kırıkkaleli Şehit dualarla anıldı

Kırıkkaleli Şehit dualarla anıldı
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin şehadetinin 8.yılında Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi ve şehidimizin ailesi tarafından düzenlenen program Kaman İlçesi Tatık köyü mezarlığında kabri başında anıldı.

KABRİ BAŞINDA ANILDI

Şehit Şahin için kabri başında düzenlenen törene Kırıkkale İl Jandarma Komutanı Barış Cücen, Kaman Kaymakamı Nurullah Kaya, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, Kaman İlçe Jandarma ve Emniyet personeli ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi üyeleri katıldı. Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehit Uğur Şahin hakkında programa katılanları bilgilendirdi. Başkan Öcal “Şehidimiz Uğur Şahin, Diyarbakır İli Sur İlçe merkezinde yürütülmekte olan Bayrak 12 operasyonunda 15 Ocak 2016 günü saat 16.50 sıralarında bölücü terör örgütü PKK mensupları ile çıkan çatışma sonucu yaralanarak Diyarbakır Asker Hastanesinde yapılan ilk tedavisinin ardından Ankara Gülhane Askeri Tıp Fakültesine sevki esnasında şehitlik mertebesine ulaşmıştır.

kirikkaleli-sehit-dualarla-anildi2-001.png

3 ÇOCUK BABASIYDI

Başkan Öcal “Evli ve üç çocuk babası olan Şehidimiz, düzenlenen törenle Kırşehir İli Kaman İlçesi Tatık Köyü mezarlığına defnedilmiştir. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi olarak Şehidimiz Uğur Şahin kardeşimizi şehâdetinin 8.yılında bu vesile ile de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi. Şehidimizin ailesi tarafından programa katılanlara ikramda bulunulması ve taziyelerin kabulünün ardından program son buldu.

kirikkaleli-sehit-dualarla-anildi3.png

Bu haber toplam 218 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.