Kurban Pazarında tedbirler artırıldı

Kurban Pazarında tedbirler artırıldı
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kurban Bayramı'na yaklaşırken canlı hayvan pazarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

GEREKLİ TÜM TEDBİRLER ALINIYOR

Vali Makas, canlı hayvan pazarında uygulanan tedbirler ve yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Pazar alanında bulunan hayvanların sağlık kontrollerinin titizlikle yapıldığını ve hijyen kurallarına uyulduğunu öğrenen Vali Makas, bu konuda emeği geçen tüm yetkililere teşekkür etti.

kurban-pazarinda-tedbirler-artirildi-2.jpg

Vali Makas, yaptığı açıklamada, "Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Bu mübarek bayramda vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli bir şekilde kurbanlarını kesebilmeleri için gerekli tüm tedbirler alınıyor.”

HERKESİN BAYRAMINI TEBRİK ETTİ

“Canlı hayvan pazarlarında veteriner hekimlerimiz tarafından titizlikle sağlık kontrolleri yapılıyor. Pazar alanlarının hijyenine de büyük önem veriliyor.

kurban-pazarinda-tedbirler-artirildi-4.jpg

Vatandaşlarımızdan da kurbanlarını alırken dikkatli olmalarını ve sağlıklı hayvanları tercih etmelerini rica ediyorum" dedi. Vali Mehmet Makas, hayvan satıcılarına ve vatandaşlara hayırlı alışverişler dileyerek, vatandaşlarımızın ve yetiştiricilerin şimdiden bayramlarını kutladı.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.