Makas: “Seçimler demokrasi şöleni içerisinde gerçekleşti”

Makas: “Seçimler demokrasi şöleni içerisinde gerçekleşti”
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 31 Mart Mahalli İdarelere Seçimi sonrası göreve gelen herkesi tebrik etti. Makas, “Seçimler Kırıkkale’de bir demokrasi şöleni içerisinde gerçekleşti” dedi.

SORUNSUZ ŞEKİLDE TAMAMLANDI

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de 31 Mart tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimi tamamlandı. Yüzde 100 oranında açılan sandık sonuçlarıyla birlikte Kırıkkale merkez başta olmak üzere, ilçe ve kasabalarda belediye başkanları, mahalle ve köylerde ise muhtarlıklar belirlendi. Kırıkkale genelinde emniyet, jandarma, sağlık ekipleri tarafından alınan önlemlerle sorunsuz bir şekilde tamamlandı.

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Seçim sonrası açıklamalarda bulunan Vali Mehmet Makas, “31 Mart 2024 tarihinde ilimizde demokrasi şöleni içerisinde gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimlerini kazanan İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımızı, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile tüm muhtarlarımızı tebrik ediyor, görev süresi tamamlanan Belediye Başkanlarımıza, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimize ve Muhtarlarımıza ilimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.