Milletvekili Öztürk: “Bayramlar müstesna günlerdir”

Milletvekili Öztürk: “Bayramlar müstesna günlerdir”
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Ramazan bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Öztürk, “Bayramlar; gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan müstesna günlerdir” dedi.

YARDIMLAŞMA DUYGUSU DEVAM ETMELİ

Mesajında Ramazan Bayramının toplumsal hayatımızdaki önemine değinen Öztürk: Yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma duygularıyla kardeşlik bağlarımızın pekiştiği bir mübarek Ramazan ayını daha hep birlikte idrak etmenin huzurunu yaşıyoruz. Millet olarak hep birlikte yaşadığımız Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini, hoşgörü iklimini Ramazan Bayramı’nda ve sonrasında da devam ettirmeyi temenni ediyorum.

HERKESİ HATIRLAMALIYIZ

Öztürk, “Bayramlar; gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan, milletimizin gönül zenginliğinin en güzel örneklerinin görüldüğü milli ve manevi değerlerimizin yaşatıldığı özel günlerdir. Bayramları asıl bayram yapan; paylaşma duygusu içerisinde, yakınlarımızdan başlayarak, akrabalarımızı, komşularımızı, vatanımızı canı pahasına savunan şehitlerimizin değerli ailelerini, yetim, hasta, yaşlı ve yardıma muhtaç insanlarımızı ziyaret ederek, gönüllerini almaktan geçmektedir. Bayram: sılay-ı rahimdir! Bu vesileyle tüm değerli hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.