Öztürk: “Milli kader milliyetçi kararla bütünleşmiştir!”

Öztürk: “Milli kader milliyetçi kararla bütünleşmiştir!”
 Haber Merkezi
MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulundu.

Öztürk, “Kıymetli çocuklar daha pek çok bayramı doyasıya ve sevinç içinde kutlayacağız. İstikbalimizin güvenceleri sevgili çocuklarımızın bayramlarını kutluyorum” dedi.

EMİN VE EBEDİ SAHİBİYLE BİRLEŞMİŞTİR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, “Türk milleti bir asır önce görünen düşmanlara karşı ayağa kalkmış, şimdi de görünmez bir düşmana karşı bilenmiş ve harekete çoktan geçmiştir.

zturk-milli-kader-milliyetci-kararla-butunlesmistir.jpg

23 Nisan 1920’de Ankara’nın Ulus semtinde açılan Gazi Meclis ile birlikte geçmiş geleceğe bağlanmış, milli kader milliyetçi kararla bütünleşmiş, egemenlik emin ve ebedi sahibiyle birleşmiştir. İlk Meclis aziz Türk milletinin ruh kökünden doğmuş, daha da önceliklisi Milli Mücadele’nin sevk ve idare merkezi olmuş, kurtuluş ve kuruluş umutlarının meşruiyet ve mefkûre hüviyetiyle bayraklaşmıştır.”

DÜŞMANLARA KARŞI AYAĞA KALKMIŞTIR

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yaktığı ateş Anadolu’yu baştanbaşa ayağa kaldırmış, Milli Mücadele Türk’ün kararlılığı ve iradesiyle zafere ulaşmıştır. Bayramımız Kutlu Olsun! Türk milleti bir asır önce görünen düşmanlara karşı ayağa kalkmış, şimdi de görünmez bir düşmana karşı bilenmiş ve harekete çoktan geçmiştir. Sevgili çocuklarımızın bayramlarını yürekten kutluyor, her birinin çakmak çakmak parlayan güzel gözlerinden öpüyorum. Kıymetli çocuklar daha pek çok bayramı doyasıya ve sevinç içinde kutlayacağız. İstikbalimizin güvenceleri sevgili çocuklarımızın bayramlarını kutluyorum” dedi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.