Pevrul Kavlak’ın ölümü Türk işçi sınıfı için büyük bir kayıp!

Pevrul Kavlak’ın ölümü Türk işçi sınıfı için büyük bir kayıp!
Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil, Türk Metal Sendikası eski Genel Başkanı Pevrul Kavlak’a Allah’tan rahmet diledi.

Yeşil, “Türk işçi sınıfı için büyük bir kayıp ama her zaman ki gibi hayat devam ediyor. Bundan sonra bizler her zaman olduğu gibi mücadeleye devam edeceğiz.” dedi.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

GMİS Genişletilmiş Başkanlar Kurulu, Genel Başkan Hakan Yeşil başkanlığında 26 Şubat 2024 tarihinde Sendika Genel Merkezinde toplandı. Genişletilmiş Başkanlar Kurulu’na Genel Başkan Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, Genel Mali Sekreteri Yalçın Yiğit, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Sendikamıza bağlı Karadon, Kozlu, Üzülmez, Armutçuk, Amasra, Merkez Servisleri, MTA Şube Başkan ve yöneticileri katıldı.

pevrul-kavlakin-olumu-turk-isci-sinifi-icin-buyuk-bir-kayip2.jpg

PEVRUL KAVLAK’A ALLAH’TAN RAHMET DİLEDİLER

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yeşil, “Sendikal camiamızın ağabeyi, mücadelesiyle sendikal anlamda yaptığı işlerle herkese örnek olan bir ağabeyimiz olan Sayın Pevrul Kavlak’ı kaybettik. Hafta sonu Ankara’da Türk-Metal Sendikası Genel Merkezi’nde ki anma ve akabinde Kırıkkale’de cenaze törenine katılım sağladık. Ben kendisine Allah’tan rahmet, Türk-Metal Sendikası’na, ailesine ve tüm işçi sınıfına baş sağlığı diliyorum. “

MÜCADELEMİZİ DURMADAN SÜRDÜRECEĞİZ

“Türk işçi sınıfı için büyük bir kayıp ama her zaman ki gibi hayat devam ediyor. Bundan sonra bizler her zaman olduğu gibi mücadeleye devam edeceğiz.” dedi. Açılış konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplantıda; ek protokol, TTK’da devam eden işçi alımı süreci, örgütlenme ve 3-7 Mart Kozlu ve Armutçuk Anma Törenleriyle ilgili gündeme ilişkin konular ele alındı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Bu haber toplam 182 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.