Rifat Öcal : “DEM Parti halkımızı tahrik ediyor!”

Rifat Öcal : “DEM Parti halkımızı tahrik ediyor!”
 Muhabir
Kırıkkale Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Rifat Öcal, DEM Parti Milletvekilleri ve Belediye Başkan Adaylarına tepki gösterdi.

Yerel seçim çalışmaları yaptıkları bölgelerde DEM Partililerinin bebek katiline özgürlük istemesi, gazileri ve şehit ailelerini derinden üzdüğünü dile getirdi.

AİLELERİMİZİ DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında DEM Parti Belediye Başkan Adayları ve Milletvekillerinin seçim bölgelerinde yaptıkları propagandalara Kırıkkale’den tepki geldi. Kırıkkale Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Rifat Öcal, DEM Parti Milletvekilleri ve Belediye Başkan Adaylarına tepki gösterdi. Yerel seçim çalışmaları yaptıkları bölgelerde DEM Partililerinin bebek katiline özgürlük istemesi, gazileri ve şehit ailelerini derinden üzdüğünü dile getirdi.

DEVLETİMİZ BU DURUMA MÜDAHELE EDECEKTİR

Öcal, “PKK terör örgütünün siyasi kolu dem parti milletvekilleri ve belediye başkan adayları tarafından yerel seçim çalışmaları yaptıkları bölgelerde devrik bebek katiline özgürlük ve kürdistan hayallerini açık açık dile getirmeleri başta gazilerimizi, şehitlerimizin ailelerini ve vatansever halkımızı rahatsız ve tahrik etmektedir. Kırk yılı aşkındır PKK terör örgütü ve destekçileri ile mücadele eden devletimiz, elbette bu tür eylem yapanlara müdahale edip mücadele etmeye de devam edecektir. Gazilerimiz ve şehitlerimizin emanetleri, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devletimizin terör örgütleri ile her türlü mücadelesini desteklemeye devam edecektir.

Bu haber toplam 286 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.