Türkiye'nin ilk astronotu Kırıkkale'de!

Türkiye'nin ilk astronotu Kırıkkale'de!
Türkiye’nin ilk uzaya çıkan astronotu olan Alper Gezeravcı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, Kırıkkale’ye geldi. Gezeravcı ve Kacır, Kırıkkale Üniversitesi'nde gençlerle buluştu.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER VERDİ

Kırıkkale, son günlerde ağır misafirlerini konuk etmeye devam ediyor. Türkiye’nin ilk uzaya çıkan astronotu olan Alper Gezeravcı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, Kırıkkale’ye geldi. Gezeravcı ve Kacır, Kırıkkale Üniversitesi'nde gençlerle buluştu. Gezeravcı, uzayda yaptığı deneyimleri ve bilimsel çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

alper-gezeravci4.jpg

SİLAHA ADINI VEREN ŞEHİR KIRIKKALE HEDİYESİ

Kacır ve Gezeravcı'ya, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Milletvekili Mustafa Kaplan, Rektör Ersan Aslan, AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve diğer protokol üyeleri eşlik etti.

alper-gezeravci2.jpg

Üniversite ziyaretinde Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Gezeravcı'ya, "Türkiye’nin İlk Astronotu Alper Gezeravcı, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır, Kırıkkale Üniversitemizde genç arkadaşlarla buluştu. Bilim ve teknolojide geleceğin mimarı gençlerimizle güzel bir buluşma gerçekleştiren Gezeravcı'ya şehrimizin simgesi olan asker siluet hediye ettik" dedi.

alper-gezeravci6.jpg

Bu haber toplam 208 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.