Vali Makas: "Tesisimizi daha da geliştireceğiz"

Vali Makas: "Tesisimizi daha da geliştireceğiz"
 Muhabir
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Dinek Dağı Atlı Safari ve Doğa Parkı’nda incelemelerde bulunarak, tesiste yürütülen faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Balışeyh ilçesinde bulunan Dinek Dağı Atlı Safari ve Doğa Parkı'nı ziyaret etti. Vali Makas, tesisi gezerek yetkililerden bilgi aldı. Tesiste yürütülen atlı safari, doğa yürüyüşü, bisiklet turu, kampçılık gibi faaliyetler hakkında bilgi alan Vali Makas, tesisin daha da geliştirilmesi için yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Tesisin ziyaretçileri ile de sohbet eden Vali Makas, sunulan hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlara teşekkür etti. Ziyarete Balışeyh Kaymakamı Ramazan Çelebi de eşlik etti.

vali-makas-tesisimizi-daha-da-gelistirecegiz2.jpg

ÖNEMLİ BİR TESİS

Vali Makas, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Dinek Dağı Atlı Safari ve Doğa Parkı, Kırıkkale'mizin önemli turizm merkezlerinden biri. Tesisimiz, atlı safari, doğa yürüyüşü, bisiklet turu, kampçılık gibi çeşitli faaliyetlere ev sahipliği yapıyor. Tesisimizi daha da geliştirerek, hemşehrilerimizin ve turistlerin daha kaliteli hizmet almasını sağlayacağız" dedi.

vali-makas-tesisimizi-daha-da-gelistirecegiz3.jpg

Vali Makas, tesisin geliştirilmesi için yapılacak çalışmalara ilişkin de bilgi verdi. Buna göre, tesiste yeni alanlar oluşturulacak, mevcut alanlar ise yenilenecek. Tesiste ayrıca, ziyaretçilerin daha rahat ve konforlu vakit geçirmeleri için gerekli düzenlemeler yapılacak.

Bu haber toplam 120 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.