Vali Makas’tan Ramazan Can’a teşekkür

Vali Makas’tan Ramazan Can’a teşekkür
 Muhabir
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Adalet Bakan Yardımcısı Av. Ramazan Can’ı ziyaret etti. Can’ın Kırıkkale’ye her alanda büyük destek sağladığını dile getiren Makas, ‘Kırıkkale için her projede desteklerini esirgemeyen, büyüğümüze teşekkür ederim” dedi.

DESTEKLERİNİ ESİRGEMİYOR

Kırıkkale’nin her alanda yatırım alabilmesi amacıyla göreve geldiği günden itibaren ziyaret ve çalışmalarını sürdüren Vali Mehmet Makas, Adalet Bakan Yardımcısı Avukat Ramazan Can’ı ziyaret etti. Can’ın Kırıkkale’ye her alanda büyük destek sağladığını dile getiren Makas, ‘Kırıkkale’mizin medarı iftiharı, şehrimiz ile ilgili her projede desteklerini esirgemeyen, bize güç veren büyüğümüze teşekkür ederim” dedi.

KIRIKKALE İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

Makas, “Kırıkkale’mizin medarı iftiharı, şehrimiz ile ilgili her projede desteklerini esirgemeyen, bize güç veren büyüğümüz, kıymetli Adalet Bakan Yardımcımız Ramazan Can’ı ziyaret ettik. Misafirperverliğinden ötürü müteşekkiriz, varlıkları daim olsun” ifadesinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Can, “Kırıkkale için bizlerde elimizden gelenin en iyisini yapmak için mücadelemizi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 453 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.