Vekalet müdürden ilginç açıklama: "Bu görevi ben istemedim"

Vekalet müdürden ilginç açıklama: "Bu görevi ben istemedim"
 Muhabir
Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini yürüten Erdoğan Çakmak, kadrosunun bulunduğu kuruma geri döndü. Çakmak, "İl Kültür ve Turizm Müdürü kadrosunu kendim istemedim" şeklinde açıklama yaparak veda etti.

AYDIN’DAN MÜDÜR ATANDI

Kırıkkale Kültür ve Turizm Müdürlüğü, yıllardır istediği müdürle çalışma imkanı bulamadı. Son dönemlerde müdürlerin sıkça değiştiği kurum olan Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde yine bir görev değişimi daha yaşandı. Kısa süre önce vekaleten göreve atanan Erdoğan Çakmak, kadrosunun bulunduğu Balışeyh İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine geri döndü. Çakmak'ın vekaleten baktığı müdürlük görevi yerine Aydın İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Neslihan Aktaş atandı.

ÖZLÜK HAKLARINI KAYBETMEK İSTEMEDİM

Vekalet müdür Çakmak, görevden ayrılırken yaptığı açıklamayla yeniden gündeme geldi. Çakmak, "27.05.2024 tarihi itibariyle Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevimden ayrılmış ve kadromun bulunduğu Balışeyh İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine dönmüş bulunmaktayım. Şunu belirtmeliyim ki İl Kültür ve Turizm Müdürü kadrosunu kendim istemedim. Bu nedenle vekaletle bu görevi yürütmekteydim."

mudur-aciklama.jpeg

"Günün birinde vekalet elbet bitecekti. Sebebine gelince mevcut kadromun özlük haklarını kaybetmek istemedim. Başka düşünce ve söylemlere mahal vermemek adına açıklama ihtiyacı hissettim. Birlikte çalışma şerefine erdiğim Valimiz Mehmet Makas başta olmak üzere, biz devlet büyüklerimizden razıyız. Allah var etsin” dedi.

Bu haber toplam 591 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.