Yasin Güngör’den Yenigün’e ziyaret

Yasin Güngör’den Yenigün’e ziyaret
Kırıkkale Türk Telekom İl Müdürü Yasin Güngör, Yenigün Gazetesi’ni ziyaret etti. Güngör, yeni vizyonuyla okuyucularının karşısına çıkan Yenigün Gazetesi’ne çalışmalarına başarı temenni etti.

Kırıkkale’de yaptıkları çalışmalardan bahseden Güngör, “Kırıkkale’nin her bölgesine kesintisiz ve kaliteli fiber interneti ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARI TEMENNİ ETTİ

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde AK Parti’den Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı olan Türk Telekom İl Müdürü Yasin Güngör, Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ve Yenigün Gazetesi CEO’su Kadir Yahşi’yi ziyaret etti. Yenilenen yeni yüzüyle okuyucularının karşısına çıkan Yenigün Gazetesi’nin hem dijital hem de yazılı basın alanında önemli çalışmalara imza attığını vurgulayan Güngör, çalışmalarında başarı temenni etti.

KESİNTİSİZ VE HIZLI İNTERNET ÖNEM TAŞIYOR

Teknolojinin her geçen gün ilerlediğini dile getiren Güngör, bu kapsamda Kırıkkale’nin her bölgesine kesintisiz ve fiber hızında internet hizmetini sunmak için mücadele verdiklerini dile getirdi. Kırıkkale’nin her bölgesine internet ve diğer hizmetlerini sunduklarını vurgulayan Güngör, “Vatandaşlarımızın karşılaştığı her türlü sorunu çözmek içinde gece gündüz çalışıyoruz” dedi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Yahşi ve Şen, Güngör’e çalışmalarında başarı temenni etti. Güngör, ziyaret anısına fincan takım hediye etti.

Bu haber toplam 124 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.