Yeşilçam Marina görkemli törenle açıldı

Yeşilçam Marina görkemli törenle açıldı
 Muhabir
Kızılırmak balıkları başta olmaz üzere eşsiz lezzetleri vatandaşlarıyla buluşturacak olan Yeşilçam Marina, düzenlenen görkemli törenle açıldı. Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde vatandaşlara kapılarını açan Yeşilçam Marina için görkemli bir tören düzenlendi.

DAMAKLARDA UNUTULMAYACAK LEZZET

Kızılırmak nehrinin kenarında, doğal güzellikleri ve yüzlerce kuş türünün eşsiz manzaraları eşliğinde hem damaklara hem de göze hitap eden Yeşilçam Marina Restaurant, Bahşılı ilçesi

Atadönmez Mahallesi Başkan Halil İbrahim Bişkin Caddesi No: 4/3 adresinde yapılan açılışla birlikte hizmet vermeye başladı. Adnan Yaman ve Osman Yaman’ın ortaklığını yaptığı Yeşilçam Marina Balık ve Kahvaltı Restaurant, Kızılırmak ürünleri balıklar ve daha birçok çeşitleriyle 7’den 70’e bütün kesime hitap ediyor.

yesilcam-marina-gorkemli-torenle-acildi4.png

DUALAR EŞLİĞİNDE KURDELE KESİLDİ

Açılış törenine Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Osman Cebeci, Yeniden Refah Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Muhammed Ali Tekinay, İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Av. Yavuz Kuzucu, İYİ Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Ergin. AK Parti Hacılar Belediye Başkan Aday Adayı Osman Erdoğan ile çok sayıda davetli katıldı. İşletmenin açılışı öncesi dualar edildi. Yapılan duaların ardından kurdele kesildi.

yesilcam-marina-gorkemli-torenle-acildi2.jpg

300-350 KİŞİ KAPASİTESİNE SAHİP

Hem aile hem de toplu yemek organizasyonları başta olmak üzere herkese hitap eden Yeşilçam Marina, kapalı ve açık alanlarında toplamda 300-350 kişiye hizmet sunuyor. İşletmelerinin Kızılırmak kenarında olmasının büyük bir avantaj olduğunu dile getiren Adnan Yaman, “Vatandaşlarımıza burada görsel bir şölen sunuyoruz. Doğanın bu eşsiz manzarası eşliğinde aileleriyle birlikte hoş vakit geçirebiliyorlar” dedi.

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

Kişiye özel sobalı kamelyaların olduğu restoran bahçesinde de hizmetler sunuluyor. Karadeniz başta olmak üzere diğer bölgelere de ait balık türlerinin yer aldığı işletmede, kaliteli ve hijyen alanına büyük önem veriliyor. Bütün herkesi işletmelerine beklediklerini dile getiren Osman Yaman, “Bütün vatandaşlarımız burada gönül rahatlığıyla vakitlerini geçirebilirler. Herkesi işletmemize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1378 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.