Yurt çalışmalarına yerinde inceleme

Yurt çalışmalarına yerinde inceleme
 İnternet Editörü
Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, yoğun programı arasında Kırıkkale'deki Hatice Hanım Yurdu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi ve yurtta yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Ziyarette Güneş'e, Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Mehmet Şeker, Şube Müdürleri ve yurt yetkilileri eşlik etti. Yurt binasını ve öğrenci odalarını gezen Güneş, öğrencilerle sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Öğrencilerin yurt imkanlarından memnun olduğunu öğrenen Güneş, yurt yönetimine ve personeline teşekkür etti. Güneş, yurtta yürütülen eğitim ve sosyal faaliyetler hakkında da bilgi aldı.

yurt-calismalarina-yerinde-inceleme-2.jpg

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Yurtta kalan öğrencilere yönelik etütler, kurslar ve çeşitli sosyal etkinlikler düzenlendiğini öğrenen Güneş, bu çalışmaların öğrencilerin kişisel gelişimleri için çok önemli olduğunu vurguladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Hatice Hanım Yurdu'ndan ayrılırken yaptığı açıklamada, "Hatice Hanım Yurdu'nda kalan öğrencilerimizin en iyi şekilde barınma ve eğitim imkanlarına sahip olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda yurtlarımızı düzenli olarak ziyaret ederek eksiklerin giderilmesi ve ihtiyaç duyulan yatırımların yapılmasını sağlıyoruz." dedi. Güneş, öğrencilere de her zaman kendilerini geliştirmeye ve hedeflerine ulaşmak için çaba göstermelerini tavsiye etti.

Bu haber toplam 20 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.