Irmak Kenarı Tam Bir Mesire Alanı Oldu

Irmak Kenarı Tam Bir Mesire Alanı Oldu
 Muhabir
Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in yaptırdığı çalışma ile ilçede Atadönmez Mahallesinde izbe bir halde olan ırmak kenarı mesire alanına dönüştü.HABER: YELİZ ERDEMBahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in...

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in yaptırdığı çalışma ile ilçede Atadönmez Mahallesinde izbe bir halde olan ırmak kenarı mesire alanına dönüştü.

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in yaptırdığı çalışma ile ilçede Atadönmez Mahallesinde izbe bir halde olan ırmak kenarı mesire alanına dönüştü. Eskiden kuru toprak ve kötü bir halde olan, zaman zaman da nahoş görüntülerin yaşandığı alanda yapılan çalışma ile bölge ilçe ve Kırıkkale sakinlerinin uğrak yeri haline geldi. Yaz aylarında akşamları ve hafta sonları bir çok kişi bu alanı ziyaret eder oldu.

IRMAK CEPHESİ DEĞİŞTİ

Irmak Mesire Alanı olarak adlandırılan bölgeye Şehit ve Gaziler Parkı yapılırken, Düğün Salonu da yapıldı ve bölgenin hem çehresi değişti hem de cazibesi arttı. Bir çok kişi bu alanda ailece keyifli vakitler yaşıyor. Bölge tamamiyle mesire alanı haline getirilirken, Bahşılı’nın ırmak kenarına bakan cephesi da güzelleşmiş oldu.

BAŞKAN BİLGİ VERDİ

Başkan Tekin, “Bu alan izbe bir halde idi. Burada yaptığımız birkaç çalışma ile bölgeyi ilgi çekici bir alana dönüştürdük. Buraya Şehit yakınları, Gazilerimiz ve yakınları için park yaptık. Düğün salonu yaptık. Yeşillendirdik, kamelya ve banklar koyduk. Yolunu ve kaldırımını yeniledik. Yürüyüş ve gezinti alanı yaparak cazibe merkezi hali getirdik. Yaz aylarında akşamları ve hafta sonları buraya büyük ilgi gösteriliyor. Bu du bizi mutlu ediyor” dedi. Başkan Tekin, alanın eski ve yeni görüntülerini paylaşarak aradaki büyük değişimi gözler önüne serdi.

Bu haber toplam 41 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.