Keskin'in ahını daha fazla almayın

Keskin'in ahını daha fazla almayın
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, Keskin’de yaşanan üzücü olaylar üzerine açıklamalarda bulunarak, “Buradan yetkilere sesleniyoruz. Kazanın olduğu bölgede üst geçit yapılmazsa ne yazık...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, Keskin’de yaşanan üzücü olaylar üzerine açıklamalarda bulunarak, “Buradan yetkilere sesleniyoruz. Kazanın olduğu bölgede üst geçit yapılmazsa ne yazık ki bu son kaza olmayacak, bu vebal de size ait olacaktır. Unuttuğunuz Keskin'in daha fazla ahını almayın verdiğiniz sözleri tutun” dedi.

Önal, geçtiğimiz günlerde Keskin ilçesinde 9 yaşında bir çocuğun üst geçit olmadığı için ana yoldan karşıya geçmek isterken bir otobüsün altında kalarak hayatını kaybettiğini söyledi. Bunun üzerine açıklamalarda bulunan CHP’li Önal, “Üstelik bu ilk kaza değil benzer bölge de meydana gelen 8’nci kazadır. Yaşananlardan ders çıkartılmamış kazanın meydana geldiği bölge de hiçbir önlem alınmamış maalesef kaza geliyorum demiştir.

Vefat eden evladımızın ailesi ve bölgede yaşayan vatandaşlarımız tüm bu vurdumduymazlığa, ilgisizliğe neredeyse isyan etmiş, kazanın meydana geldiği yolu trafiğe kapatarak seslerini duyurmaya çalışmışlardır. Ardından Valilik ve Kaymakamlık görevlilerimizin araya girmesi ile vatandaşlarımız eylemlerine son vermiştir.

İptal edilen 2019 Yerel Seçimleri döneminde seçimi kazanabilmek için neredeyse herhafta bir Bakanın geldiği Keskin, bugün hala verilen sözlerin tutulmasını, en azından heran kaza ve ölüm riski taşıyan bölgeye acilen üst geçit yapılmasını istiyor. Seçim dönemi hatırlanıp, seçimden sonra çabuk unutulan Keskin bu tabloyu hak etmiyor.

Buradan yetkilere sesleniyoruz. Kazanın olduğu bölgede üst geçit yapılmazsa ne yazık ki bu son kaza olmayacak, bu vebal de size ait olacaktır. Unuttuğunuz Keskin'in daha fazla ahını almayın verdiğiniz sözleri tutun” dedi.

Bu haber toplam 25 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.