Kırıkkale’de gerçeği aratmayan tatbikat

Kırıkkale’de gerçeği aratmayan tatbikat
 Muhabir
Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arama ve Kurtarma Birimi (AKUB), kent ormanında tatbikat yaptı. AKUB üyeleri eğitimin yanı sıra kayıp araması, arazi yürüyüşü ve arama kurtarma çalışması gerçekleştirdi.

KAYIP ARAMA ÇALIŞMASI YAPTILAR

Geçtiğimiz yıl asrın felaketi olarak tabir edilen, Kahramanmaraş merkezli çevredeki 10 ili etkileyen 7,8 ve 7,5 şiddetindeki depremlerin ardından aldığı görevleri en iyi şekilde yerine getiren Millî Eğitim Müdürlüğü Arama ve Kurtarma Birimi (AKUB) ekipleri eğitimlerini aralıksız sürdürüyor. Sürekli bilgi güncellemesi yapan AKUB gönüllüleri, gerçekleştirdiği faaliyetlerle de göreve her daim hazır olduğunu ortaya koyuyor. AKUB gönüllüleri son olarak Kırıkkale kent ormanında eğitim çalışması gerçekleştirirken, bölgede kayıp arama, arazi yürüyüşü ve arama kurtarma çalışması yaptı.

kayip-arama-calismasi-yaptilar.png

BİLGİLENDİRMELER YAPILDI

Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü “Millî Eğitim Müdürlüğü Arama ve Kurtarma Birimince (AKUB) Kent Ormanında etkinlik düzenlendi. MEB AKUB Lideri Yakup Ayan koordinatörlüğünde düzenlenen etkinlikte, ormanlık alanda kayıp araması, arazi yürüyüşü ve arama kurtarma ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. AKUB gönüllülerimiz belirli periyotlarla çalışmalarını sürdürecektir” ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.