Kırıkkale’de okul önlerinde denetim

Kırıkkale’de okul önlerinde denetim
 Muhabir
Kırıkkale’de eğitimin daha güvenli bir şekilde yürütülmesi için İl Emniyet Müdürlüğü denetimlerini sürdürüyor. Ekipler okul çevresinde kimlik kontrolü yaptı, GBT sorgulaması gerçekleştirdi.

KİMLİK KONTROLÜ YAPILDI

Eğitim alanlarının daha güvenli olması, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi korumak ve güvenli bir şekilde eğitim almalarını sağlamak amacıyla, Emniyet Müdürlüğünün okul çevrelerinde başlattığı denetimler devam ediyor. Kırıkkale merkezinde bulunan okullar ve çevresinde kolluk kuvvetleri denetimlerde bulundu. Trafik ekipleri ile birlikte yapılan denetimlerde araçlar ve çevrede bulunan kişilerde kimlik kontrolü ve GBT sorgulaması gerçekleştirildi.

kimlik-kontrolu-yapildi-001.png

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Okul çevrelerinde başlatılan denetimlerin ara vermeden devam edeceği açıklamasında bulundu. Yapılan açıklamada “Eğitim öğretimin daha güvenli olanlarda sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin kendilerini daha güvende hissedeceği, çevresel olarak okulların korunaklı halde olması için çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

denetimler-devam-edecek.png

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.