Kırıkkale'de YİH’te yenileme çalışmaları

Kırıkkale'de YİH’te yenileme çalışmaları
 Muhabir
Hastanelerin birleşmesinin ardından Kırıkkale’nin sağlığında önemli bir yükü sırtlanan Yüksek İhtisas Hastanesinde vatandaşların daha hijyenik ve konforlu bir ortamda sağlık hizmetinden yararlanması için yenilenme çalışmaları devam ediyor.

BAŞHEKİM ALBAYRAK ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Sağlık sektöründe Kırıkkale’de önemli bir yük üstlenen Yüksek İhtisas Hastanesinde bir taraftan son teknolojik cihaz yenileme işlemleri devam ederken, diğer taraftan hastanenin daha hijyenik ve konforlu olması için çalışmalar devam ediyor. Hastane Başhekimi Op.Dr. Yusuf Albayrak beraberinde hastane yöneticileriyle birlikte sürdürülen çalışmaları yenide inceleyerek bilgi aldı.

yihte-yenileme-calismalari-2.png

SERVİSLER DAHA KONFORLU HALE GELİYOR

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak Hastanemizde, “Vatandaşlarımızın daha hijyenik ortamlarda tedavilerinin yapılması için günümüz şartlarına uygun genel bakım, tadilat ve yenileme çalışmalarına başlanmıştır. Hastane yönetimi ile birlikte, hastanemizde tadilat çalışmalarının devam ettiği birimleri yerinde inceledik. Servislerimizin daha konforlu hale getirilmesi için yapılan çalışmaların tüm hızıyla devam edecek” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 772 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.