Hz. Mevlana ve hoşgörü anlayışı anlatıldı

Hz. Mevlana ve hoşgörü anlayışı anlatıldı
Keskin İlçe Müftülüğü Manevi Danışmanlık ve İlçe Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen gençlik faaliyetleri devam ediyor. Faaliyet kapsamında öğrencilere Hz. Mevlana ve hoşgörü anlayışı anlatıldı.HOŞGÖRÜ...

Keskin İlçe Müftülüğü Manevi Danışmanlık ve İlçe Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen gençlik faaliyetleri devam ediyor. Faaliyet kapsamında öğrencilere Hz. Mevlana ve hoşgörü anlayışı anlatıldı.

HOŞGÖRÜ VE ADALET BAĞLAMINDA KUDÜS BİLİNCİ

Keskin İlçe Müftülüğü Manevi Danışmanlık ve İlçe Gençlik Koordinatörlüğü görevlileri tarafından organize edilen gençlik faaliyetlerine devam ediliyor. İlçe Müftüsü Erol Kılıç, üniversite öğrencilerine vefatının 750. seneyi devriyesi münasebetiyle Hz. Mevlana ve Hoşgörü Anlayışının ele alındığı bir konferans verdi. Ayrıca "Hoşgörü ve Adalet Bağlamında Kudüs Bilinci" başlığı altında da Filistin konusu işlendi. Programa KYK Keskin Müdürü Adnan Vural, üniversite öğrencileri ve müftülük görevlileri katıldı. İlçe müftüsü Kılıç, katılımlarından dolayı üniversite öğrencilerine ve misafirperverliklerinden dolayı KYK Yurt Müdürü Adnan Vural'a teşekkür etti.

Bu haber toplam 23 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.