“KENDİME İYİ BAK” SEMİNERİ DÜZENLENDİ

“KENDİME İYİ BAK” SEMİNERİ DÜZENLENDİ
Kırıkkale Üniversitesi Keskin Meslek Yüksekokulu'nda öğrencilerin duygular ve duyguların paylaşımı, ruh sağlığının korunması ve psikolojik dayanıklılığın artırılması hakkında bilgi verdi.HABER: TAHİR ERDEMDESTEK ALABİLECEKLERÖğrencilerin...

Kırıkkale Üniversitesi Keskin Meslek Yüksekokulu'nda öğrencilerin duygular ve duyguların paylaşımı, ruh sağlığının korunması ve psikolojik dayanıklılığın artırılması hakkında bilgi verdi.

DESTEK ALABİLECEKLER

Öğrencilerin ruhsal iyilik hallerinin devamlılığı konusunda yardımcı olmak amacıyla "Kendime İyi Bak" konulu seminer düzenlendi. Keskin Meslek Yüksekokulu Müdür Yrd. ve Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlisi Dr.  Fikriye Sezer, Kırıkkale Üniversitesi Danışma-Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü personeli Sosyal Çalışmacı Mehmet Yıldız, İl Sağlık Müdürlüğü personeli Çocuk Gelişimci Başak Çelik, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı. Seminer sonunda öğrencilerin sorularını cevaplandıran Mehmet Yıldız, öğrencilerin herhangi bir kaygı, stres ya da psikolojik sıkıntı yaşamaları durumunda Kırıkkale Üniversitesi Danışma-Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü'ne başvurabileceklerini ve buradan yardım ve destek alabileceklerini söyledi.

Bu haber toplam 18 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.