Keskin MYO'nun özel misafirleri

Keskin MYO'nun özel misafirleri
K.Ü Keskin Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından "Çocuk Gelişimi Öğrencilerinin Oyun ve Müzik Eğitimi Alma Durumlarının Mesleki Gelişimlerine Olan Etkisinin İncelenmesi” isimli BAP Projesi kapsamında misafirlerini ağırladı.

ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Keskin Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Alper Gürer, Keskin Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Fikriye Sezer, Öğr. Gör. Emre Yıldız danışmanlığında gerçekleştirilen etkinlikte Adnan Şener Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri ve öğretmenleri misafir edildi. Etkinlik kapsamında Adnan Şener Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Ünal Dündar, Müdür Yardımcısı Şafak Uğurlu ve çok sayıda öğretmen ile öğrenci etkinliğe katılım sağladı.

etkinlik-gerceklestirildi.jpg

BİR AVUÇ MUTLULUK

İki oturum halinde gerçekleştirilen etkinliklerde, ilk oturumda özel gereksinimli öğrencilere yönelik taklit çalışmaları, ritim aletleri ile ritim çalışmaları ve beden perküsyon çalışmaları gerçekleştirildi ve “Bir Avuç Mutluluk" isimli animasyon gösterisi sergilendi. Animasyon gösteriminin ardından gerçekleştirilen ikinci oturumda ise yüz boya çalışmaları, motor becerilerini destekleyici parkur çalışmaları, el-göz koordinasyonunu destekleyen balık tutma oyunu, sanat farkındalıklarını geliştirici tıraş köpüğünden ebru çalışması yaptırıldı. Etkinlik sonunda müzikli danslar eşliğinde öğrencilere taç ve balon hediye edildi.

Bu haber toplam 161 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.