Kırıkkale örnek gösterildi

Kırıkkale örnek gösterildi
Temel Eğitim Genel Müdürlüğünce eğitim ortamları ve eğitim süreçlerinde iyi uygulama örneklerinin paylaşıldığı "Temel Eğitimde İyi Örnekler" internet sitesinde Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğünün çalışmaları örnek olarak gösterildi.

ULUSLARARASI ETWİNNİNG MATEMATİK PROJESİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan ‘Eğitimde iyi örnekler’ sitesinde Kırıkkale’de gerçekleştirilen projeler ve etkinlikler de yerini aldı. Temel Eğitim Genel Müdürlüğünce eğitim ortamları ve eğitim süreçlerinde iyi uygulama örneklerinin paylaşıldığı "Temel Eğitimde İyi Örnekler" internet sitesindeki Akademik başarılar kategorisinde Gizemli Şifreler" Uluslararası eTwinning Matematik Projesi yer aldı.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİKLERİ

Temel eğitimde iyi örneklerin diğer bir kategorisinde ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında organize edilen etkinlikler de örnek olarak gösterildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada “Eğitimde davranışlar kelimelerden daha fazla konuşur, daha çok şey ifade eder. Eğitim ortamları ve eğitim süreçlerinde iyi uygulama örneklerini tek çatı altında görünür kılmak üzere tasarlanan "Temel Eğitimde İyi Örnekler" internet sayfası erişime açıldı. Temel Eğitim Genel Müdürlüğünce eğitim ortamları ve eğitim süreçlerinde iyi uygulama örneklerinin paylaşıldığı "Temel Eğitimde İyi Örnekler" internet sitesinde "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" etkinliğimiz de yer aldı. Çocuklarımız için daima en “iyi”yi inşa etmeye durmaksızın devam edeceğiz” denildi.

Bu haber toplam 142 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.