BAHŞILI'DA 150 KİŞİLİK İSTİHDAM

BAHŞILI'DA 150 KİŞİLİK İSTİHDAM
 Muhabir
Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde Karaman Tekstil isimli firma çok yakında üretime başlıyor. Firma 120 ila 150 kişi arasında istihdam sağlayacak.HABER: YELİZ ERDEMÜRETİM İÇİN HAZIRLIKKırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde...

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde Karaman Tekstil isimli firma çok yakında üretime başlıyor. Firma 120 ila 150 kişi arasında istihdam sağlayacak.

ÜRETİM İÇİN HAZIRLIK

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde Karaman Tekstil isimli firma çok yakında üretime başlıyor. Firma 120 ila 150 kişi arasında istihdam sağlayacak. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in destekleri ile tadilat ve yenilenme süreci geçiren firmanın çok yakında imalata başlaması bekleniyor. 800 metrekarelik bir alanda kurulu olan firma yeni makinaların montajı ile hazırlıklarını sürdürüyor.

BAŞKAN TEKİN’E TEŞEKKÜR

Başkan Tekin’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Karaman Tekstil Firma Sahibi Osman Karaman, ilçe ve ilde istihdam sağlayacaklarını belirtti. Üretim Müdürü Hakan Bilçe, üretim için son hazırlıkları yaptıklarını belirterek, Bahşılı ve Kırıkkale ekonomisine katkı sağlayacaklarını vurguladı.

Bu haber toplam 37 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi