Halil Öztürk: “MKE şirket işçileri kadroya alınmalı”

Halil Öztürk: “MKE şirket işçileri kadroya alınmalı”
MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, MKE AŞ’de görev alan taşeron şirketlerde çalışan işçilerin kadroya alınması gerektiğini söyledi. Öztürk, “Burada görev alan işçilerimiz için bir inisiyatif alınması gerekir” dedi.

KIRIKKALE, SAVUNMA SANAYİNİN BEL KEMİĞİDİR

MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, Milli Savunma Bakanlığı’na sunulmak üzere MKE AŞ’de görev alan şirket işçilerinin sorunlarını dile getirdi. “1928 yılında Makine Kimya Kurumlarının kurulmasıyla başlayan atılımlar, bugün Türkiye'de ilk olma özelliğini teşkil eden Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, ROKETSAN, Kırıkkale Üniversitesi, teknokent ve çeşitli özel sektör kuruluşlarıyla Anadolu'nun bağrında savunma sanayi üssü olma özelliğini taşımaktadır. Kırıkkale’nin bu özelliğini tahkim edebilmesi ve sürdürebilmesi için ek yatırımlara, teşviklere ve desteklere ihtiyacı bulunmaktadır. Zira, her an gelişen dünyada yenilikleri ve çağı yakalamak gerekmektedir.”

kirikkale-savunma-sanayinin-bel-kemigidir.jpg

HEPİMİZİN ÜZERİNE DÜŞEN BİR GÖREVDİR

“Bu kapsamda, ASELSAN ve HAVELSAN gibi kamu kuruluşları ile özel sektörün önde gelen diğer kuruluşlarının Kırıkkale’de yatırım yapması için gerekli çalışmaları yapmak hepimizin üzerine düşen bir görevdir. Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunda taşeron şirketlerde çalışan -temizlik, güvenlik birimi, itfaiye gibi- çalışanların da Makine Kimyanın kendi bünyesinde kadroya alınması hususunda bir inisiyatif alınması gerektiğini özellikle belirtiyor, bütçenin tekrar hayırlı olmasını diliyor, Genel Kurulu bir kez daha tekraren saygıyla selamlıyorum” dedi.

Bu haber toplam 387 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ekonomi