Sinerji AŞ’de işçi maaşlarına zam

Sinerji AŞ’de işçi maaşlarına zam
Kırıkkale’de savunma sanayinin özel sektör temsilciliğinde öncü olan Sinerji Silah ve Mühimmat A.Ş. yeni yıl için işçi maaşlarına zam yaptı. Sinerji AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, “Asgari ücretimizi 20 bin TL olarak belirledik” dedi.

SAVUNMA YATIRIMLARI DİKKAT ÇEKİYOR

Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken ve 2024 yılına da yeniliklerle giren Sinerji Silah ve Mühimmat A.Ş. yaptığı çalışmalarla ekonomiye katkı sağlıyor. İstihdam alanında da Kırıkkale’de büyük bir açığı kapatan Sinerji AŞ, savunma sanayi alanında ürettiği ekipman, teçhizat ve diğer ürünlerle Türk Silahlı Kuvvetleri başta olmak üzere Türkiye’nin gücüne güç katmaya devam ediyor.

savunma-yatirimlari-dikkat-cekiyor-001.png

İŞÇİ MAAŞLARINA ZAM YAPILDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan asgari ücret tutarı sonrası Sinerji AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, personelleriyle bir araya geldi. 2023 yılının değerlendirmesi ve 2024 yılında yapılacak olan çalışmaların görüşüldüğü toplantıda Duman, işçilere yeni yıl öncesi bir müjde verdi. Duman, “Yeni yılda Sinerji için asgari ücreti 20.000 TL olarak belirledik. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.

maaslarina-zam-yapildi.png

2024 YILI HAYIRLI OLSUN

İşçileriyle bir araya gelen Duman, “2023'ü geride bırakırken, geçtiğimiz yıl ile ilgili değerlendirmelerimizi ve gelecek yıl planlarımızı konuştuğumuz yılsonu değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. 2024'ün çalışma arkadaşlarımız, firmamız ve Kırıkkale için en iyisini yapacağımız bir yıl olmasını temenni ederim. Bu minvalde ilk kararımızı da asgari ücretimizi belirleyerek aldık. Yeni yılda Sinerji için asgari ücreti 20.000 TL olarak belirledik. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun. Yeni yılda da sosyal faaliyetler, yan haklar ve tüm özlük hakları ile ilgili örnek olmaya, çalışma arkadaşlarımızı refah içinde çalışmalarını sürdürecekleri ortamları oluşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

2024-yili-hayirli-olsun.png

Bu haber toplam 3143 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi