Ahmet Ergin’den hayırlı olsun ziyareti

Ahmet Ergin’den hayırlı olsun ziyareti
 Muhabir
İYİ Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Ergin, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kadir Yahşi ve İlyas Şen ile bir araya gelen Ergin, “Hem dijital hem de yazılı medyada önemli işler yapıyorsunuz”...

İYİ Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Ergin, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kadir Yahşi ve İlyas Şen ile bir araya gelen Ergin, “Hem dijital hem de yazılı medyada önemli işler yapıyorsunuz” dedi.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARI TEMENNİ ETTİ

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında İYİ Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Ergin, sahada seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ergin,  hem seçim çalışması hem de hayırlı olsun temennisinde bulunmak üzere Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Yenigün Gazetesi İlyas Şen’i ziyaret etti.

YENİGÜN GAZETESİ YENİ YÜZÜYLE DAHA DA GÜÇLENECEK

Ergin, yeni bir oluşuma giren ve yeniliklerle yoluna başarıyla devam eden Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ergin, hem yazılı hem de dijital alanda önemli çalışmalar gerçekleştiren iki gazeteye çalışmalarında başarı temenni etti. Ergin, “Yenigün Gazetesi’nin yeni yüzü ile yerel basın daha da güçlenecektir” dedi.

SAHADA MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ

Yahşihan’ın her alanda en iyi yatırımı alması amacıyla bu yola çıktıklarını ifade eden Ergin, “İYİ Parti olarak Yahşihan’da seçime gece gündüz demeden çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin her alanda en güzel yatırımı kazanması için mücadele sergileyeceğiz. Genel başkanımız Meral Akşener tarafından adaylığımız resmi olarak kamuoyuna açıklandı. Bundan onur ve gurur duyduk. İnşallah seçim sonuçları hepimiz için hayırlı olur” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 15 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.