AK PARTİ TEŞKİLATINDAN HALK BULUŞMASI

AK PARTİ TEŞKİLATINDAN HALK BULUŞMASI
 Muhabir
Ak Parti Kırıkkale teşkilatında Halk Buluşmaları uygulaması devam ediyor. Halk günü uygulaması kapsamında Kırıkkale’ye gelen Milletvekili Mustafa Kaplan, beraberinde İl Başkanı Engin Pehlivanlı ile birlikte vatandaşları...

Ak Parti Kırıkkale teşkilatında Halk Buluşmaları uygulaması devam ediyor. Halk günü uygulaması kapsamında Kırıkkale’ye gelen Milletvekili Mustafa Kaplan, beraberinde İl Başkanı Engin Pehlivanlı ile birlikte vatandaşları kabul ederek talep ve isteklerini aldı.

HEMŞERİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale’deki halk buluşması geleneğini sürdürüyor. Düzenli olarak toplantıları yapma gayretinde olan Milletvekili Kaplan vatandaşları kabul ederek talep ve isteklerini aldı. Sorunların çözümü noktasında görüşmeler yapan Milletvekili Kaplan “AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığımızda “Halk Buluşması” programımız kapsamında, hizmet etmekten onur duyduğumuz kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Bizlere samimi muhabbetleriyle gelen hemşehrilerimize teşekkür ederim” diye konuştu. Düzenlenen halk günü uygulamasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı “Halk Buluşmaları kapsamında Milletvekilimiz Mustafa Kaplan ile birlikte partimize gelen vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını dinledik. Teveccühlerini esirgemeyen hemşerilerime teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 16 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.