Akyön’den hayırlı olsun ziyareti

Akyön’den hayırlı olsun ziyareti
Akyön’den hayırlı olsun ziyareti

[caption id="attachment_145520" align="alignnone" width="300"]Akyön’den hayırlı olsun ziyareti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Akyön’den hayırlı olsun ziyareti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri[/caption]

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday adayı Bahattin Akyön gazetemizi ziyaret ederek İmtiyaz Sahibimiz İlyas Şen ve Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi’ye yeni oluşum dolayısıyla tebriklerini iletti. Aday adaylık sürecinde yaptıkları çalışmalardan da söz eden Akyön “Şimdi Kırıkkale’mizi hak ettiği yere taşıma zamanı” diye konuştu.

GÜÇ BİRLİĞİNİ TEBRİK ETTİ

Güçlerini birleştiren Yenigün Gazetesi’ne ve Gazetekale’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday adayı Bahattin Akyön Gazetemiz İmtiyaz Sahibi İlyas Şen’i ve Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi’yi tebrik etti. Gerçekleşen görüşme sonrası gazetemiz birimlerini ziyaret eden Ak Partili aday adayı Akyön, gazetemiz kadrosuna çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette ayrıca aday adaylığı sürecinde yaptığı çalışmalar ve projeleri konusunda bilgiler veren Akyön, esnaf ziyaretlerinde bulunduklarını vurguladı.

TÜM ALTYAPI SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

Göreve gelmesi durumunda hayata geçireceği projelerden söz eden Ak Partili aday adayı Akyön “Altyapı Seferberliği, Kanal Kırıkkale, Lojistik Üs Kırıkkale, Mutluluk Vadisi, Uluslararası Kültür, Spor, Kongre ve Fuar Merkezi, Selam Kapıları ve AVM'ler. İlk olarak ve ivedilikle şehrimizin su, kanalizasyon, yol sorunları gibi tüm altyapı sorunlarını çözeceğiz. Kırıkkale'yi İnsanlarımızın huzurla yaşayacağı düzenli, sorunsuz bir yer haline getireceğiz. Kanal Kırıkkale projesi ile şehrimiz yeşillikler içinde su sporları dahil pek çok aktivitenin yapılabileceği devasa bir yaşam alanı kazandıracağız ve bu sayede turist sayısını artırırken halkımızın ekonomik ve sosyal olarak daha iyi noktalara taşıyacağız. Şehrimizin coğrafi konum avantajını değerlendirerek ve gerekli altyapıyı oluşturarak Lojistik Üs Kırıkkale projesiyle 46 ilin geçiş noktasında olan Kırıkkale'nin ticari değerine değer katacağız.

ŞEHRİMİZİ CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ

Mutluluk Vadisi projemiz ise Türkiye'ye örnek bir proje olacak. Sosyal, kültürel, eğlence, spor alanlarıyla donatacağımız vadi projesi ile şehrimizi cazibe merkezi haline getireceğiz. Dünyanın ve Türkiye'nin büyük kongre ve fuarlarını bu proje ile şehrimize taşıyacağız. Uluslararası Kültür, Spor, Kongre Ve Fuar Merkezi sayesinde tiyatro, konser ve çeşitli gösterilerin icra edilebileceği büyük bir kongre salonunun yanı sıra fitness salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, tenis kortu, kapalı spor salonu bulunacak olan bu kompleks yapı, Türkiye'nin, dünyanın ve ilimizin sosyal ve kültürel faaliyetleri için buluşma noktası olacaktır. Selam kapıları ve AVM'LER projesi Kırıkkale'yi 46 ilin geçiş güzergahı olması hasebiyle ticari ve turistik bir merkez haline getirecek, şehrimizin zenginleşmesine büyük katkı sağlayacağız” ifadesini kullandı.

KIRIKKALE YÜZYILINI İNŞA ETMEYE HAZIRIZ

Akyön “Güzelim Kırıkkale’mizi hak ettiği yere taşıma zamanıdır. Şimdi Kırıkkale’mizi Türkiye Yüzyılı'na hazırlama zamanıdır. Gelişmiş bir şehrin en önemli özelliği ulaşım sorununun halledilmiş olmasıdır. Büyük Kırıkkale için yapacağımız ilk çalışmalardan biri altyapı ve ulaşım sorunu olacaktır. Şehrimizde ziyaretler yaparak projelerimizle daha geniş bir pazar, daha müreffeh bir Kırıkkale için yapacağımız çalışmaları anlatıyoruz. Projelerimizle daha geniş bir pazar, daha müreffeh bir Kırıkkale için, hiç durmadan 24 saat kesintisiz belediye hizmeti anlayışıyla su sorunundan imarlaşmaya altyapıdan çevreye şehrimizin bütün sorunlarını çözeceğiz. Uzman ekibimizle Kırıkkale Yüzyılını inşa etmeye hazırız” dedi.

Bu haber toplam 18 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.