Alper Ağaç'tan hayırlı olsun ziyareti

Alper Ağaç'tan hayırlı olsun ziyareti
 Muhabir
AK Parti Yahşihan İlçe Başkanı Alper Ağaçtan, Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ve Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Şen ve Yahşi’ye çalışmalarında başarı temenni eden...

AK Parti Yahşihan İlçe Başkanı Alper Ağaçtan, Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ve Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Şen ve Yahşi’ye çalışmalarında başarı temenni eden Ağaçtan, “Yenigün Gazetesi yenilenen yüzüyle önemli çalışmalara imza atacaktır” dedi.

HAYIRI OLSUN ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında AK Parti Yahşihan İlçe Başkanı Alper Ağaçtan, çalışmalarını sürdürüyor. Aday adayları ve partisi için destek isteyen Ağaçtan, yaptığı çalışmalarla vatandaşlardan takdir topluyor. Ağaçtan, çalışmaları kapsamında yazılı basın hayatında yeni bir kimliğe bürünen Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GAZETENİN 20’İNCİ YAŞINI KUTLADI

Ziyaretinde Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ve Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ile bir süre görüşen Ağaçtan, Yenigün Gazetesi’nin 20’inci yaşını kutladı. Yenigün Gazetesinin Kırıkkale basın sektöründe önemli bir yer sahip olduğunu hatırlatan Ağaçtan, ilkeli yayın hayatından taviz vermeyen Yenigün Gazetesine yayın hayatında başarılar diledi.

Bu haber toplam 21 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.