Altundağ ve Kipmen’den hayırlı olsun ziyareti

Altundağ ve Kipmen’den hayırlı olsun ziyareti
 Muhabir
Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Altundağ ve Radyo K İmtiyaz Sahibi Kadir Kipmen, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. İlyas Şen ve Kadir Yahşi ile bir araya gelen Altundağ ve Kipmen, her iki gazeteye çalışmalarında...

Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Altundağ ve Radyo K İmtiyaz Sahibi Kadir Kipmen, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. İlyas Şen ve Kadir Yahşi ile bir araya gelen Altundağ ve Kipmen, her iki gazeteye çalışmalarında başarı temenni etti.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARI TEMENNİ ETTİ

Kırıkkale’de hem dijital hem de yazılı basın alanında önemli çalışmalar gerçekleştiren Gazetekale ve Yenigün Gazetesi, medya sektöründe iz bırakmaya devam ediyor. Bu kapsamda yeni yüzüyle çalışmalarını sergileyen Yenigün Gazetesi’ne Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Altundağ ve Radyo K İmtiyaz Sahibi Kadir Kipmen, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. İlyas Şen ve Kadir Yahşi ile bir araya gelen Altundağ ve Kipmen, her iki gazeteye çalışmalarında başarı temenni etti. Kırıkkale’de basının önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çeken Altundağ ve Kipmen, her iki gazeteye çalışmalarında başarılar diledi.

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.