Anadolu Gözlük Sanayi Başkent Optik Fuarında

Anadolu Gözlük Sanayi Başkent Optik Fuarında
Kırıkkale OSB’deki fabrikasında ürettiği ürünleri 81 ile satış gerçekleştiren Anadolu Gözlük Sanayi, Ankara’da gerçekleşen Başkent Optik Fuarında stant kurarak yeni ürünlerini tanıttı. Kırıkkale’nin yerli firması...

Kırıkkale OSB’deki fabrikasında ürettiği ürünleri 81 ile satış gerçekleştiren Anadolu Gözlük Sanayi, Ankara’da gerçekleşen Başkent Optik Fuarında stant kurarak yeni ürünlerini tanıttı. Kırıkkale’nin yerli firması Anadolu Gözlük Sanayi sektöründe liderliğe aday olmak için emin adımlarla ilerliyor.

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN KATILIM

Başkent Optik Fuarı, Altınpark Expo Fuar Alanında gerçekleşti. 3 gün süren fuarda Kırıkkale’nin yerli firması Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesinde üretim Fabrikası bulunan Anadolu Gözlük Sanayi stant açarak yeni ürünlerini tanıttı. Başkent Optik Fuarına Türkiye’nin dört bir yanından optik mağaza sahipleri, üreticiler, toptancılar ve optisyenleri ile sektöre yön veren temsilcileri katıldı.

81 İLE SATIŞ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Bu yıl ikincisi düzenlenen fuara çeşitli illerden çok sayıda katılım oldu. Katıldıkları fuarda binlerce ziyaretçiyi kabul ettiklerini belirten Anadolu Gözlük Sanayi sahibi ve Kırıkkaleli iş insanı Abidin Akbal “Anadolu Gözlük Sanayi olarak 81 il’de satış gerçekleştiriyoruz. Açtığımız stantta yeni ürünlerimizin tanıtımını yaptık. Kendi markamız ile fuarda yer almanın gururunu yaşadık. Ülkemizin bir çok noktasından gelen optisyenlerin yoğun bir ilgisiyle karşılaştığımız fuar süresince, çok sayıda optisyeni ağırlayarak, bu pazardaki marka bilinirliğimizi önemli ölçüde artırdığımıza inanıyoruz. Bundan sonraki dönemlerde de bu tür fuarlara katılımı sürdüreceğiz” dedi.

Bu haber toplam 39 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.