Bahadır Karayel’den hayırlı olsun ziyaret

Bahadır Karayel’den hayırlı olsun ziyaret
 Muhabir
MHP Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahadır Karayel, yeni bir oluşum içerisinde olan Gazetekale ve Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi’yi tebrik eden Karayel, “Hem...

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahadır Karayel, yeni bir oluşum içerisinde olan Gazetekale ve Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi’yi tebrik eden Karayel, “Hem dijital hem de yazılı basın alanında güçlü bir sessiniz” dedi.

HER İKİ GAZETEYE BAŞARI TEMENNİ ETTİ

Hafta sonu MHP’den Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Kırıkkale’nin yakından tanıdığı iş insanı Bahadır Karayel, güçlerini birleştiren Gazetekale ve Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi’yi ve Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen’i tebrik eden Karayel, her iki gazeteye de çalışmalarında başarı temenni etti.

YENİLENEN YENİ YÜZÜYLE DAHA GÜÇLÜ OLACAK

Hem dijital hem de yazılı basın alanında Gazetekale ile Yenigün Gazetesi’nin önemli çalışmalara imza attığını ifade eden Karayel, Yenigün Gazetesi’nin yenilenen yüzüyle daha da başarılı olacağına inancının tam olduğunu söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kadir Yahşi, Karayel’e çıkmış olduğu bu yolda başarı temenni etti.

Bu haber toplam 21 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.