Bahattin Akyön, çalışmalarını sürdürüyor

Bahattin Akyön, çalışmalarını sürdürüyor
AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Sivil Toplum Kuruluş Başkanlarını ziyaret eden Akyön, projeleri hakkında yapacakları çalışmaları...

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Sivil Toplum Kuruluş Başkanlarını ziyaret eden Akyön, projeleri hakkında yapacakları çalışmaları anlatıyor.

PROJELERİNİ ANLATIYOR

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçim kapsamında AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Odalar Birliği Başkanı Osman Cebeci, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Köksal Tonga, Sanayiciler ve Demirciler Odası Başkanı Murat Pehlivanlı, Sebzeciler ve Manavlar Odası Başkanı Orhan İba ve muhasebe müdürü Şükrü Kıraç ile bir araya geldi.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER VERİYOR

2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İl merkezindeki halkla ve esnaf odakları ile bir araya gelerek sorunlarını dinleyen ve çözüm önerilerini paylaşan Akyön bu kez hedefi Kırıkkale’de faaliyet gösteren odaların başkanları oldu.

KIRIKKALE’Yİ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Oda başkanlarına gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan Akyön “ Kırıkkale’de faaliyet gösteren Esnaf odalarının kıymetli başkanlarıyla bir araya geldik. Seçim çalışmalarımıza ilişkin kendilerini bilgilendirdik. İlimizdeki sorunların çözümüne yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Oda başkanlarımızın fikirlerini çok önemli buluyorum. Göreve geldiğimiz takdirde, Kırıkkale’miz deki tüm Oda başkanlarıyla uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 19 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.