Bahattin Akyön, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Bahattin Akyön, esnaf ziyaretlerine devam ediyor
AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön, yerel seçimler kapsamında sahada çalışmalarını sürdürüyor. Akyön, vatandaşlara yapacakları projelerini anlatarak destek istiyor.KIRIKKALE İÇİN BÜYÜK PROJELERİMİZ...

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön, yerel seçimler kapsamında sahada çalışmalarını sürdürüyor. Akyön, vatandaşlara yapacakları projelerini anlatarak destek istiyor.

KIRIKKALE İÇİN BÜYÜK PROJELERİMİZ VAR

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön, yerel seçimler kapsamında sahada çalışmalarını sürdürüyor. Akyön, vatandaşlara yapacakları projelerini anlatarak destek istiyor. Belediye başkan adayı ve seçilmesi durumunda Kırıkkale için büyük projeleri olduğunu ifade eden Akyön, “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kırıkkale için hep birlikte çalışacağız” dedi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Akyön, “Kırıkkale'mizin güzel insanlarına ziyaretlerimiz devam ediyor. Sanayi esnafı kardeşlerimiz ile birlikteyiz. Bizi çok güzel karşıladılar. Onların daha iyi şartlarda, çalışmaları için elimizden geleni yapacağız. Vazgeçilmezimiz oto tamircilerimize her başımız sıkıştığında yardımımıza koştukları için teşekkür ettik. Dertlerini dinledik. Yapacaklarımızı anlattık. Projelerimizden bahsettik. Her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ettik. Bize gösterdikleri alaka için ayrıca teşekkür ederiz. Allah emeklerinin karşılığını gani gani versin” dedi.

ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRECEĞİZ

Akyön, Kırıkkale’nin her alanda en iyi hizmeti alması için mücadele edeceklerini söyledi. Yapacakları projeleri sine vizyon eşliğinde katılımcılara izlettiren Akyön, Kırıkkale’nin spor, kültürel, sanatsal, eğitim ve birçok noktada önemli yatırımlar alacağını dile getirdi. Birlik ve beraberlik mesajı veren Akyön, “Kırıkkale’nin artık kabuğunu kırmaya, artık alacağı büyük yatırımlarla değişime ihtiyacı var. İnşallah bizlere şans verildiği taktirde bu konuda üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz” dedi.

Bu haber toplam 19 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.