Bahattin Akyön: "Kırıkkale’yi marka şehir yapacağız"

Bahattin Akyön: "Kırıkkale’yi marka şehir yapacağız"
AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Ada Adayı Bahattin Akyön, Adalet Bakan Yardımcısı Av. Ramazan Can’ı ziyaret etti. Kırıkkale’nin marka şehir olması için mücadele verdiklerini dile getiren Akyön, “Büyüyen bir Kırıkkale...

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Ada Adayı Bahattin Akyön, Adalet Bakan Yardımcısı Av. Ramazan Can’ı ziyaret etti. Kırıkkale’nin marka şehir olması için mücadele verdiklerini dile getiren Akyön, “Büyüyen bir Kırıkkale olmak istiyorsak bu şehri hep birlikte yöneteceğiz ve şehrimizi dünyaya tanıtacağız” dedi.

CAN’DAN AKYÖN’E BAŞARI TEMENNİSİ

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Ada Adayı Bahattin Akyön, çalışmalarını sürdürüyor. Akyön, çalışmaları kapsamında Adalet Bakan Yardımcısı Av. Ramazan Can’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Can, Akyön’e çıkmış olduğu bu yolda başarı temenni etti.

KIRIKKALE’NİN ÖNEMLİ SİYASETÇİSİ

Akyön, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kırıkkale'nin çok sevilen, sayılan en değerli isimlerinden Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'ı makamında ziyaret ettik. Ak Parti Kırıkkale kurucu il başkanlığından başlayarak AK Parti'nin en uzun süre sadakat ve vefa duygusu ile milletvekilliği yapmış siyasetçilerinden birisi olma başarısını gösteren Ramazan Can siyasetçi, hukukçu, devlet adamı olarak Kırıkkale’mizin medarı iftiharıdır.”

YAPILACAK PROJELERİNİ ANLATTI

“Çalışkanlığı, dürüstlüğü, hüsnü niyetiyle hem hemşehrilerinin hem büyüklerimizin takdirini kazanmış Ankara’daki gururlarımızın baş tacı olan isimlerden birisidir. Ramazan Can büyüğümüz ile çok güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Gönlü gibi kapısı da her gelene açık olan Bakanımız ile İstişarelerde bulunduk. Allah memleketimize kattığı değerlere nicelerini nasip etsin inşallah. Göstermiş olduğu misafirperverlik için ayrıca teşekkür ederim” dedi.

KIRIKKALE İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ

Akyön, “Kırıkkale’mizi dünya markası bir şehir yapmak için gayret ederken bir yandan da, Kırıkkale’mizin lobisini yurt içinde ve yurt dışında tüm sivil toplum kuruluşları, akil isimlerimiz ve hemşehrimizle oluşturacağız. İlimizdeki büyüme ve gelişim aynı anda her yerden hissedilecektir. Bu gayretimiz ilimizin her alandaki değerli isimlerine ve tüm STK’la destek vermek anlamına gelmektedir. Büyüyen bir Kırıkkale olmak istiyorsak bu şehri hep birlikte yöneteceğiz ve şehrimizi dünyaya tanıtacağız. Üst yönetim ve kurullarda şehrimizi temsilen isimlerin olmasına gayret edeceğiz. Birliğimiz rahmet ve bereketin yanısıra başarı getirecektir” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 46 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.