Bahattin Akyön, sanayi esnafını ziyaret etti

Bahattin Akyön, sanayi esnafını ziyaret etti
 Muhabir
AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan A. Adayı Bahattin Akyön, hemşehrileriyle birlikte olmaya devam ediyor.SANAYİ ESNALFARINI ZİYARET ETTİEski Cidde Basın Ataşesi, Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı ve İslami Değerler Külliyesi'ni...

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan A. Adayı Bahattin Akyön, hemşehrileriyle birlikte olmaya devam ediyor.

SANAYİ ESNALFARINI ZİYARET ETTİ

Eski Cidde Basın Ataşesi, Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı ve İslami Değerler Külliyesi'ni Kırıkkale'ye kazandırmasıyla tanınan Akyön seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale'de vatandaşların dertlerini dinliyor. Aday gösterilmesi ve sonrasında seçilmesi durumunda yapacağı projeleri anlatarak Kırıkkale'yi nasıl örnek bir şehir haline getireceğini anlatıyor. Kırıkkale'nin her kesimiyle yoğun temaslarını sürdüren Akyön, bu defa sanayi esnafını ziyaret etti.

KIRIKKALE’Yİ ÖRNEK ŞEHİR YAPACAĞIZ

Sıcak bir ortamda sanayi esnafıyla sohbet eden Akyön, Kırıkkale'yi bir ticaret ve turizm merkezi haline getireceğini bunun da esnafımıza büyük katkıları olacağını söyledi. Ayrıca hem çalışma koşullarına hem de inovasyona önem vereceklerini bunların getirilerinin başta esnafımız olmak üzere tüm Kırıkkalelilere olumlu pek çok etkisi olacağını ifade etti. Kırıkkaleli vatandaşların hem yaşam kalitesini hem gelirlerini artıracak pek çok projesi olduğundan bahseden Akyön, "Bütün vizyonumuzu vatandaşlarımıza en iyisini vermek üzerine kurduk. Bütün çalışmalarımız Kırıkkale'mizi örnek alınacak bir şehir haline getirmek. Hemşehrilerimizin mutlu olmasını sağlamak. Bunun için hazırlıklarımız tamam." dedi.

Bu haber toplam 18 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.