Başhekimden hastaneye denetim!

Başhekimden hastaneye denetim!
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, hastane yönetimi ile birlikte, hastane birimlerini gezerek, personel ziyareti ve denetimler gerçekleştirdi.SORUN VE TALEPLERİ DİNLEDİVatandaşların sağlığına...

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, hastane yönetimi ile birlikte, hastane birimlerini gezerek, personel ziyareti ve denetimler gerçekleştirdi.

SORUN VE TALEPLERİ DİNLEDİ

Vatandaşların sağlığına kavuşması amacıyla önemli çalışmalar sergileyen Yüksek İhtisas Hastanesi’nde hasta memnuniyetinin daha üst seviyelere çıkması amacıyla gerekli hizmetler sürüyor. Hem personel hem de teknik alanda vatandaşlar için önemli çalışmaların yapıldığı Yüksek İhtisas Hastanesi’nde denetim gerçekleştirildi. Bölümleri ziyaret ederek çalışan personellerle bir araya gelen Albayrak, aynı zamanda hastanede tedaviye gelen vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Başhekim Albayrak, beraberindeki heyet ile gerçekleştirdiği ziyarette, birim sorumlularından bilgiler alarak yerinde değerlendirmelerde bulundu. Albayrak, ziyaretleri sonrasında, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için, personel istek ve önerilerini de dikkate alarak, çalışmalarının devam edeceğini bildirdi. Aynı zamanda sağlık çalışanlarına da gösterdikleri gayret ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Bu haber toplam 21 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.