Basın bizim gözümüz kulağımız

Basın bizim gözümüz kulağımız
Kırıkkale'de görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, iletişim kanallarının kendileri açısından önemli olduğuna işaret etti. Vali Tekbıyıkoğlu "Basın bizim aynı zamanda...

Kırıkkale'de görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, iletişim kanallarının kendileri açısından önemli olduğuna işaret etti. Vali Tekbıyıkoğlu "Basın bizim aynı zamanda beslenme kanalımız. Bazı problemlerin farkına basın aracılığıyla varıyoruz. Bir yerde aksama varsa bunu, haberi yapanlar sayesinde öğreniyoruz ve bu konuda tedbirler geliştiriyoruz" diye konuştu.

BENDE KIRIKKALELIYIM

Geçtiğimiz aylarda Kırıkkale'deki görevine başlayan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu Kırıkkale'de görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla tanışma kahvaltısında bir araya geldi. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ragıp Cihat Mencet, Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Erkoç'un da katıldığı toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Kırıkkale'ye yabancı olmadığını ve kısa zamanda uyum sağladığı gözlenen Vali Tekbıyıkoğlu kendisinin de bir Kırıkkaleli olduğunu söyledi. İletişim kanallarının önemine değinen vali Tekbıyıkoğlu, kamuoyunun sağlıklı ve zamanında bilgiye ulaşmasının büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

FARKINDALIK OLUŞTURULMASI ÇOK ÖNEMLİ

Vali Tekbıyıkoglu, "Yaptığınız iyi şeylerin vatandaşa duyurulması, farkındalık oluşturulması çok önemli. Yapılan çalışmaların doğru şekilde halkımıza iletilmesi gerekiyor. Aynı zamanda bizim ne düşündüğümüzün, nasıl politikalar ve icraatlar yaptığımızın vatandaşın bilmesinde çok büyük bir fayda var. İletişim kanalları çok önemli. Bir de olayın diğer boyutu var. Biz de basından birçok şeyi öğreniyoruz. Basın bizim aynı zamanda beslenme kanalımız. Bazı problemlerin farkına basın aracılığıyla varıyoruz. Bir yerde aksama varsa bunu haberi yapanlar sayesinde öğreniyoruz ve bu konuda tedbirler geliştiriyoruz. Yani çift yönlü çalışan bir mekanizma. Ne kadar çok biz sizden, siz de bizden istifade ederse Kırıkkale'nin menfaatine diye değerlendiriyorum" dedi.

Bu haber toplam 3 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.