BAŞKAYA ÇERİKLİ’YE ADAY ADAYI OLDU

BAŞKAYA ÇERİKLİ’YE ADAY ADAYI OLDU
 Muhabir
Kırıkkale Sağlık camiasının yakından tanıdığı isimlerden olan Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdür Yardımcılarından Ercüment Başkaya, Çerikli Kasabası Belediye Başkan aday adaylığı için görevinden istifa...

Kırıkkale Sağlık camiasının yakından tanıdığı isimlerden olan Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdür Yardımcılarından Ercüment Başkaya, Çerikli Kasabası Belediye Başkan aday adaylığı için görevinden istifa etti.

DOSTLARIMIN DESTEĞİNİ BEKLERİM

Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdür Yardımcılarından Ercüment Başkaya yerel yönetimler seçimleri dolayısıyla görevinden istifa etti. Ak Parti’den Çerikli Belediye Başkanı aday adaylığı başvurusunda bulunan Başkaya “15 yıldan bu yana görev yaptığım Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezindeki Müdür Yardımcılığı görevimden bu günden itibaren 31 Mart 2024 Mahalli idareler Yerel seçimlerinde Çerikli Kasabasından Ak Parti Çerikli Belediye Başkan Adaylığı için istifa etmiş bulunmaktayım. Bu süreçte siz değerli Çerikli’li hemşerilerimin ve dostlarımın desteğini bekler, çıkmış olduğum hizmet yolunun hayırlara vesile olmasını dilerim” şeklinde ifade etti.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.