Coşkun ve Ürün’den hayırlı olsun ziyareti

Coşkun ve Ürün’den hayırlı olsun ziyareti
 Muhabir
Kırıkkale’nin tanınmış esnafları arasında yer alan Dilek Coşkun Perde Sahibi Muammer Coşkun, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kadir Yahşi ve İlyas Şen’i tebrik eden Coşkun, “Yenigün Gazetesi, yenilenen...

Kırıkkale’nin tanınmış esnafları arasında yer alan Dilek Coşkun Perde Sahibi Muammer Coşkun, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kadir Yahşi ve İlyas Şen’i tebrik eden Coşkun, “Yenigün Gazetesi, yenilenen yüzüyle Kırıkkale’de önemli işlere imza atacaktır” dedi.

YENİGÜN GAZETESİNE YAYIN HAYATINDA BAŞARILAR DİLEDİ

Dilek Coşkun Perde Sahibi Muammer Coşkun ile Eren Ürün, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen’i ziyaret etti. Coşkun, Yenigün Gazetesini bünyelerine katan Şen ve Yahşi’yi tebrik etti. Yenigün Gazetesinin Kırıkkale basın sektöründe önemli bir yer sahip olduğunu hatırlatan Coşkun, ilkeli yayın hayatından taviz vermeyen Yenigün Gazetesine yayın hayatında başarılar diledi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Yahşi ve Şen, Kırıkkale için her alanda önemli çalışmalar yapmak için mücadele verdiklerini dile getirdiler.

Bu haber toplam 14 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.