Dinç'ten MSÜ sınavında Türkiye derecesi

Dinç'ten MSÜ sınavında Türkiye derecesi
Yeni Nesil Akademi 12.sınıf öğrencilerinden Emre Dinç, Milli Savunma Üniveritesi’nin (MSÜ) 4 Nisan'da yapılan ve yaklaşık 450 bin öğrencinin katıldığı Türkiye geneli giriş sınavında 495,98346 puanla Türkiye 8.oldu.BAŞARILARININ...

Yeni Nesil Akademi 12.sınıf öğrencilerinden Emre Dinç, Milli Savunma Üniveritesi’nin (MSÜ) 4 Nisan'da yapılan ve yaklaşık 450 bin öğrencinin katıldığı Türkiye geneli giriş sınavında 495,98346 puanla Türkiye 8.oldu.

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ

Konu ile ilgili açıklama yapan Çözüm Koleji ve Yeni Nesil Akademi Genel Müdürü Özcan Kılıç, "Öğrencimizi ve ailesini bu başarısından dolayı kutluyoruz. Ayrıca Öğrencimizin öğrenim gördüğü ve bu başarıda tartışılmaz emeği olan Kırıkkale Fen Lisesi İdareci ve öğretmenlerini de emeklerinden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" diye konuştu.

HİÇ BİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMADIK

Yeni Nesil Akademi Kurs Müdürü Nisanur Başer de yaptığı açıklamada "İlk yılımız olmasına rağmen kurum olarak öğrencilerimizin başarı çıtasını yükseltmek için hiçbir Fedakarlıktan kaçınmadık. YKS sınavından sonra en ciddi bir sınav olan MSÜ sınavındaki Bu başarı bizi ziyadesi ile memnun etmiştir.Hem bireysel hem de kitlesel anlamda iki ay Sonra yapılacak sınavda da hem Türkiye hem de Kırıkkale’de çok önemli dereceler elde Edeceğimizi burada belirtmek isterim.En önemli görevimiz bizlere en değerli varlıkları Çocuklarını emanet eden velilerimize mahcup olmamaktır" ifadesini kullandı.

HEDEFİMİZ KIRIKKALE'NİN EĞİTİMDEKİ BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTMEK

Çözüm Koleji ve Yeni Nesil Akdemi Kursları kurucusu Hidayet Altundal ise "Amacımız ve arzumuz şehrimizin gençliğine eğitim konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan hizmet etmek ve ilimizin adını Türkiye’de duyurmaktır. Önümüzdeki dönem eğitim ve öğretim alanında getireceğimiz yenilikleri Kırıkkale’nin en kaliteli ve deneyimli öğretmenleri destekleyerek Şehrimizde eğitimin çıtasını zirveye taşımakta kararlıyız. Bize güvenen ve bizi tercih edenlerin bu güvenlerine layık olmak için hiçbir maddi fedakarlıktan kaçınmayacağız" dedi. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 153 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.