Engelleri ortadan kaldıran adımlar attık

Engelleri ortadan kaldıran adımlar attık
Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası münasebetiyle Ak Parti Kırıkkale teşkilatı engelli dernekleri ve engelli vatandaşları hanelerinde ziyaretlerde bulundu.

Görme Engelliler Derneğini ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı “Ak Parti olarak engelleri ortadan kaldıran adımlar attık. Ak Parti olarak kuruluşundan bugüne, hayata azimle tutunan engelli kardeşlerimizin yanında olmuş ve olmaya da devam edecektir” diye konuştu.

ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve yönetim kurulu üyeleri Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası münasebetiyle Kırıkkale Görme Engelliler Derneğini ziyaret etti. Toplumda farkındalık yaratmak amacıyla yapılan ziyaretinde Dernek Başkanı Adnan Çelik, yönetim kurulu üyeleri ve görme engelli vatandaşlarla sohbet eden Ziyarette konuşan Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı “AK Parti iktidarına damgasını vuran gayret ve samimiyetle yaptığımız çalışmalar, reformcu ruhumuzun en somut şekliyle engelli vatandaşlarımıza yönelik düzenlemelerdeki tezahürüdür. Sevgisizlik ve ilgisizlik en büyük engeldir, asıl engel kalplerde ve vicdanlardadır diyerek Ak Parti olarak kuruluşumuzdan bugüne, hayata azimle tutunan engelli kardeşlerimizin yanında olmuş ve olmaya da devam edeceğiz. Engellilerin sosyal hayata katılımı konusunda yenilikçi adımlar yine AK Parti tarafından atılacaktır” diye konuştu.

engelleri-ortadan-kaldiran-adimlar-attik-2.jpg

ENGELLİLERE BAKIŞ AÇISINI KÖKTEN DEĞİŞTİRDİK

Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Pehlivanlı “Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası münasebetiyle Görme Engelliler Derneği Başkanı Adnan Çelik’i teşkilat mensuplarımızla birlikte ziyaret ettik. Dernek ziyaretinin ardından Görme Engelli vatandaşlarımız Yeliz Mirza, Hicran Kacar ve Ayşe Gürkan'ın evlerinde misafirleri olduk. Dernek yönetimine ve kıymetli vatandaşlarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Engelsiz Türkiye hedefiyle çıktığımız bu yolda en önemli kazancımız ülkemizde engelli vatandaşlarımıza yönelik bakış açısının kökten değişmiş olmasıdır. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi “Bizler yaptığımız bütün bu çalışmaları bir lütuf olarak değil, uzun süredir verilmemiş hakların sahiplerine teslim edilmesi olarak değerlendiriyoruz” dedi.

engelleri-ortadan-kaldiran-adimlar-attik-1.jpg

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.