Gelin tanış olalım

Gelin tanış olalım
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kaletepe Yurt Müdürlüğü'nde barınan öğrenciler ile "Gelin Tanış Olalım" etkinliği düzenlendi.

ETKİNLİKLERE KATILDILAR

Etkinlik kapsamında öğrenciler Balışeyh Gençlik Merkezi, Dinek Dağı ve Atlı Safari ile bölgede bulunan sosyal alanları gezdiler. İlk olarak Balışeyh Gençlik Merkezini ziyaret ederek Resim Atölyesi, Müzik Atölyesi, Kütüphane de bulunan, Gençlik Merkezinin üyeleri ile tanışarak keyifli vakit geçiren öğrenciler burada etkinlikler düzenleyerek kabiliyetlerini gösterdiler. Gençlik Merkezini ziyaret etmelerinin ardından Dinek Dağı Atlı Safari gazisine giden öğrenciler burada at binerek eğlenceli anlar yaşadılar.

KENDİLERİNİ GELİŞTİRME İMKANI BULUYORLAR

Konu hakkında açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, üniversiteyi kazanarak Kırıkkale’ye gelen ve yurtlarda barınan öğrencilerin sadece yurtların barınma hizmetlerinden faydalanmadığının altını çizerek, "İl müdürlüğümüz tarafından düzenlenen projeler olan; eğitimden sanata, spordan sosyal aktivitelere kadar birçok alanda faaliyetlere katılarak kendilerini geliştirme fırsatı buluyorlar" dedi.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.