Halil Tiryaki'nin Cenazesi 23 Ekim Pazartesi Nur Camiinden Kaldırılacak

Halil Tiryaki'nin Cenazesi 23 Ekim Pazartesi Nur Camiinden Kaldırılacak
Kırıkkale CHP eski Milletvekili Halil Tiryaki hayatını kaybetti. Tiryaki’nin vefatı, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.HABER: TAHİR ERDEM22. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Tiryaki, 88 yaşında hayatını...

Kırıkkale CHP eski Milletvekili Halil Tiryaki hayatını kaybetti. Tiryaki’nin vefatı, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

22. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Tiryaki, 88 yaşında hayatını kaybetti. Uzun bir süredir hastanede tedavi altında olan Tiryaki’nin vefatı, ailesini, sevenlerini ve CHP teşkilatını yasa boğdu.Tiryakinin cenazesi 23 Ekim Pazartesi ikindi namazına müteakip Nur Camiinden kaldırılacaktır.

HALİL TİRYAKİ KİMDİR

Halil Tiryaki, 1935 yılında Kırıkkale’de dünyaya geldi. Kırıkkale’de uzun yıllardır esnaflık yapan Kayadibi Cennet Bahçesi firma sahibi Tiryaki, daha sonra 22. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili olarak, Kırıkkale’ye hizmetini sürdürdü. Hayatını partisine adayan Halil Tiryaki, 21 Ekim 2023 tarihinde hayatını kaybetti.

Bu haber toplam 23 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.