HEDEF ÜYE KAYDINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLMAK

HEDEF ÜYE KAYDINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLMAK
İyi Parti Kırıkkale Merkez ilçe başkanlığı tarafından kahvaltılı toplantı düzenlendi. Toplantıda değerlendirmelerde bulunan Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuzucu “2022 yılı Ocak ayı itibariyle Nüfus oranına göre Türkiye...

İyi Parti Kırıkkale Merkez ilçe başkanlığı tarafından kahvaltılı toplantı düzenlendi. Toplantıda değerlendirmelerde bulunan Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuzucu “2022 yılı Ocak ayı itibariyle Nüfus oranına göre Türkiye dördüncüsü olduk. Hedefimiz bu yılsonu itibarıyla Türkiye birincisi olmaktır” diye konuştu.

MAAŞLAR ZAMLARLA BİRLİKTE ERİDİ

Kahvaltılı toplantıya teşkilat başkanları, kadın kolları, Gençlik kolları, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuzucu “Özellikle ekonomik olarak savaş koşullarının olduğu günlerden bile zor günleri yaşadığımız hepimizin malumudur. Yeni yılda maşlara yapılan zamlar daha maaşı almadan erimiş adeta ülkemiz bir fakirler ve dar gelirliler ülkesi durumuna gelmiştir. İşsizler ordusu çoğalmış insanlar ve gençler gelecekten ümidini kesmiş ne yapacaklarını bilmez şekilde yaşamaktadırlar. Siyasal iktidar yirmi yılın sonunda artık insanlar için ümit olmaktan çıkmış, bu iktidarın ülkemize ve insanımıza artık bir gelecek vaat etmediği toplumumuzun birçok kesimi tarafından anlaşılmıştır. İyi partimiz Cesurlar Hareketi ülkemiz ve insanlarımız için büyük bir umut olmuş her gün üye sayımız artarak en çok tercih edilen en çok istenen bir parti durumuna gelmiştir” ifadesini kullandı.

BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ

Başkan Kuzucu “Bizlerde İYİ Parti Kırıkkale Merkez ilçe başkanlığı olarak il başkanlığımızla koordineli çalışarak partimizi ilimizde en büyük ve en çok üyesi olan parti olması için tüm arkadaşlarımızla gece gündüz çalışmaktayız. Merkez ilçe Başkanı olarak atandığımda iki yüz civarında olan üye sayımız, şu anda üç binin üzerine çıkarmış durumdayız. 2022 yılı Ocak ayı itibariyle Nüfus oranına göre Türkiye dördüncüsü olduk. Hedefimiz bu yılsonu itibarıyla Türkiye birincisi olmaktır. Bu gayretle ilk seçimlerde arkadaşlarımızla beraber İyi Partimizi hem ülkemizde hem de ilimizde birinci parti yapacağız. Allah’ın izni ile İyi Parti ilk genel seçimlerde hem Cumhurbaşkanlığını hem de hükûmeti kuracak çoğunluğu alacak ülkenin bundan sonraki yönetiminde söz sahibi olacaktır. Yapılan tüm haksızlıklar giderilecek,  liyakatli kişiler iş başına gelerek başta tarım ve sanayi olmak üzere her alanda atılımlar yapılırken,  adaletin hâkim olduğu bir sistem kurularak tek adam yönetimine son verilecektir” dedi.

Bu haber toplam 4 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.