Helikopterle trafik denetimi

Helikopterle trafik denetimi
43 ilin geçiş güzergahında bulunan Kırıkkale’de trafik yerden ve havadan bayram boyunca denetlendi. Jandarma Genel Komutanlığına ait helikopterle Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve İl Jandarma Komutanı J.Alb.Barış Cücen...

43 ilin geçiş güzergahında bulunan Kırıkkale’de trafik yerden ve havadan bayram boyunca denetlendi. Jandarma Genel Komutanlığına ait helikopterle Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve İl Jandarma Komutanı J.Alb.Barış Cücen havadan trafik kontrollerine katıldı.

TRAFİK YOĞUNLUĞU DENETLENDİ

Her bayramda trafik yoğunluğuna sahne olan Kırıkkale-Ankara karayolunda yine benzer manzaralar yaşandı. Trafik yoğunluğunun yaşandığı 43 ilin geçiş güzergahındaki Kırıkkale’de ekipler ulaşımın aksamaması için bayram boyunca mesai yaptı. Polis ve Jandarma ekiplerinin koordineli bir şekilde yürüttüğü çalışmalarda trafiğin akışı sağlandı. Yoğunluk nedeniyle bazı kavşaklar dönüşe kapatıldı. Diğer taraftan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, İl Jandarma Komutanı J.Alb.Barış Cücen beraberinde diğer yetkililerle birlikte trafik yoğunluğunu ve çalışmaları helikopterle havadan denetledi.

BÜTÜN ÖNLEMLER ALINDI

Yapılan denetimlerin ardından açıklamalarda bulunan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu “Bütün ekiplerimiz sahada ve görevlerinin başında. Bazı trafik işaretlerinde düzenlemeler yaptık ve bazı kavşakları kapatarak ana arterin açık kalmasına çaba gösterdik. Aldığımız tedbirleri de Jandarma Havacılık Komutanlığımızın tahsis ettiği helikopterle denetledik. Şu an için bir problem yok. Bayram dönüşünde yoğunluğun biraz daha artacağını değerlendiriyoruz. Ama olumsuz bir durumun olmaması sevindirici” diye konuştu.

Bu haber toplam 25 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.