HEMŞEHRİMİZ AKDOĞAN’A İYİ PARTİ'DEN YENİ ATAMA

HEMŞEHRİMİZ AKDOĞAN’A İYİ PARTİ'DEN YENİ ATAMA
 Muhabir
İyi Parti İstanbul İl Sekreteri olan hemşerimiz Av. Alper Akdoğan, parti teşkilatında Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı olarak atandı.HABER: YELİZ ERDEM SİYASETTE AKTİF ROL ALIYORKırıkkale siyasetinin önemli isimlerinden...

İyi Parti İstanbul İl Sekreteri olan hemşerimiz Av. Alper Akdoğan, parti teşkilatında Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı olarak atandı.

 

SİYASETTE AKTİF ROL ALIYOR

Kırıkkale siyasetinin önemli isimlerinden 1994-1999 tarihlerinde Kırıkkale Belediye Başkanlığı yapmış olan Cemalettin Akdoğan’ın oğlu Avukat Alper Akdoğan, İstanbul siyasetinde aktif rol alıyor. MHP içerisinde başlayan ve İyi Parti hareketinin ilk günlerinden itibaren, Meral Akşener’in yanında yer alan ve İyi Parti kurucuları arasında yer alan Alper Akdoğan, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı olarak atandı.

 

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Önceki dönem İyi Parti Kadıköy İlçe Başkanı olan hemşerimiz Av. Alper Akdoğan, en son ki görevinde İyi Parti İstanbul İl Sekreteri olarak görev alıyordu. İyi Parti Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu’nun teklifi ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kararıyla Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı olarak Hemşerimiz Alper Akdoğan atandı. Akdoğan “Güven ve teveccühlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Allah bizleri mahcup etmesin” dedi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.