Her şey daha temiz bir Kırıkkale için

Her şey daha temiz bir Kırıkkale için
 Muhabir
7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdüren Kırıkkale Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü ekipleri daha temiz bir Kırıkkale için hummalı bir çalışma sergiliyor.

24 SAAT KESİNTİSİZ ÇALIŞMA

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Cadde ve sokaklarda bir taraftan çöp toplama işlemleri gerçekleştiren ekipler diğer taraftan bazı caddelerde yıkama çalışması yapıyor. Daha temiz Kırıkkale için şehrin her bölgesinde temizlik çalışmalarını 24 saat boyunca sürdüren temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, çöplerin toplanmasının yanı sıra şehrin her noktasında mıntıka temizlikleri, inşaat atıklarının toplanması, cadde ve sokaklarda yabani ot temizliği, vektörel mücadele çalışmaları, semt pazarlarının temizliği, mesire alanlarının temizliği, cadde ve sokak temizliği, gibi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜYOR

Kırıkkale Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Halkımızın sağlığını ve çevreyi korumak belediyemizin öncelikli görevlerindendir. Çöplerde oluşabilecek kötü koku ve mikroorganizma yayılımını engellemek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Şehrimizde Poşetlerle bırakılan çöp toplama işlemlerini düzenli olarak toplayarak hem çevreyi temiz tutuyoruz hem de olumsuz etkileri en aza indiriyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, şehrimiz genelinde Yıkama, Genel ve Mıntıka Temizliği çalışmalarını titizlikle sürdürüyor” ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 199 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.